Rvs-zwembad en elektrisch zakkende raampartij

Rvs-zwembad en
elektrisch zakkende
raampartij

HVL gaat verder

Rvs-zwembad en elektrisch zakkende raampartij

Bij HVL bijten we ons graag vast in nieuwe uitdagingen. Dat deden we ook voor een particuliere opdrachtgever die ons vroeg om een rvs-zwembad te maken in zijn nieuwbouwvilla. Iets dat we nog niet eerder hadden gedaan. Het bleef niet bij het zwembad. Ook de centrale raampartij die in de ruimte van het binnenbad was voorzien, vroeg om een HVL-oplossing.

Het overloopbad hebben we geheel op maat vervaardigd uit rvs, inclusief een strak afgewerkte trap. Door voor rvs te kiezen, geef je het geheel een luxueuze uitstraling. Bovendien heb je met rvs veel ontwerpvrijheid: je kunt je zwembad in elke gewenste vorm maken.

In de ruimte waarin wij het rvs-binnenbad hebben gebouwd, was een grote raampartij voorzien. Speciale wens van onze opdrachtgever was om deze raampartij te kunnen laten zakken in de ondergelegen ruimte. Door het raam te laten verdwijnen in de vloer, creëerden we een vloeiende overgang van binnen naar buiten.

We hebben hiervoor een raamconstructie ontworpen die past bij de lay-out van de woning en via een domoticasysteem eenvoudig kan worden bediend. Een mooie oplossing die trouwens ook goed denkbaar is voor toepassing in garages.