Main image
werken bij HVL
Subtitle

Ruimte voor
je eigen
ontwikkeling

HVL gaat verder
Page sections
Text

Doen wat je graag doet

Voel je je als collega echt op je plek, dan presteer je ook beter. We vinden het daarom erg belangrijk dat je bij ons doet wat je graag doet. Bij HVL krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ga je voor ons aan de slag, dan laten we je uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen en de vele facetten van ons werk.
 

Heb je interesse in een baan bij HVL?

Lees welke vacatures we op dit moment hebben.

Image
Montage bij HVL
Text

(LEERLING) Montagemedewerker(s)

Lezen van technische tekeningen en zelfstandig assembleren van aangeboden modules en machines.

Functieomschrijving

Text

CNC Frezer

Zelfstandig bedienen van diverse CNC-machines (programmeren / instellen/ frezen/ controleren van technische produkten) en optimale keuze maken in volgorde van bewerkingen en toepassing van gereedschappen/hulpstukken.

Functieomschrijving

 

CNC KANTER/ZETTER

Als CNC Kanter/Zetter draag je zelfstandig zorg binnen een team, voor het instellen en bedienen van de CNC gestuurde kantbanken. 

Functieomschrijving

Image
Halffabrikaten
Text

PROGRAMMEUR PLAAT/PROFIELLASER

Programmeren en nesten van de te snijden producten uit plaat en profiel als ook het efficiënt en slim nesten volgens planning met een minimaal aan afval.

Functieomschrijving

Image
Lassen
Text

Lasser Staal

Zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van onderdelen/constructies. Modificeren van constructiedelen door toepassing van diverse scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken.

Functieomschrijving

 

Lasser RVS

Zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van RVS onderdelen/constructies. Modificeren van constructiedelen door toepassing van diverse scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken.

Functieomschrijving

Left column

slijper/finisher

Met behulp van de Kuhlmeyer slijpmachine en diversen klein handgereedschap in een speciaal hiervoor ingerichte slijpafdeling zorg je zelfstandig voor het finishen van RVS onderdelen/constructies.

Functieomschrijving

Right column

PRODUCTIEMEDEWERKER

Het zelfstandig zagen, boren, tappen en afwerken van onderdelen/constructies en ondersteunen bij CNC zet- of verspaningsmachine volgens mondelinge instructies.

Functieomschrijving