Main image
werken bij HVL
Subtitle

Ruimte voor
je eigen
ontwikkeling

HVL gaat verder
Page sections
Text

Doen wat je graag doet

Voel je je als collega echt op je plek, dan presteer je ook beter. We vinden het daarom erg belangrijk dat je bij ons doet wat je graag doet. Bij HVL krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ga je voor ons aan de slag, dan laten we je uitgebreid kennismaken met de verschillende afdelingen en de vele facetten van ons werk.
 

Heb je interesse in een baan bij HVL?

Lees welke vacatures we op dit moment hebben.

Left column

logistieke medewerker

Samen met je collega’s zorg jij voor de interne logistiek en help je bij het inpakken van producten, interne distributie en het laden en lossen van transport voor klanten en leveranciers.

Functieomschrijving

Right column

HR-MANAGER

Ben jij een proactieve HR-professional die graag de lijnen uitzet en er vervolgens zelf mee aan de slag gaat? Ben jij degene er voor gaat zorgen dat HR op een gestructureerde en professionele manier op de kaart wordt gezet? 

Functieomschrijving

Image
Montage bij HVL
Text

PRODUCTIEMEDEWERKER

Jij hebt passie voor techniek maar zoekt afwisseling in je werk. Dan past deze functie bij jou!

Functieomschrijving

 

LASEROPERATOR

Jij snijdt platen, kokers en buizen met de hoogste nauwkeurigheid.

Functieomschrijving

Text

CNC Frezer

Zelfstandig bedienen van diverse CNC-machines (programmeren / instellen/ frezen/ controleren van technische produkten) en optimale keuze maken in volgorde van bewerkingen en toepassing van gereedschappen/hulpstukken.

Functieomschrijving

 

CNC KANTER/ZETTER

Als CNC Kanter/Zetter draag je zelfstandig zorg binnen een team, voor het instellen en bedienen van de CNC gestuurde kantbanken. 

Functieomschrijving

Image
Halffabrikaten
Image
Lassen
Text

Lasser Staal

Zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van onderdelen/constructies. Modificeren van constructiedelen door toepassing van diverse scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken.

Functieomschrijving

 

Lasser RVS

Zelfstandig voorbewerken, lassen en finishen van RVS onderdelen/constructies. Modificeren van constructiedelen door toepassing van diverse scheidende, verbindende, verspanende en vervormende technieken.

Functieomschrijving

Text

Verkoop binnendienst

Jij staat centraal in het organiseren en beheren van het proces vanaf verkoop tot aan aflevering van de order. Hierbij is het cruciaal de communicatie naar de klant goed te managen.

Functieomschrijving