Main image
Optistore
Subtitle

Slimme
innovaties
bedenken

HVL gaat verder
Page sections
Text

Jouw externe afdeling R&D

Sinds 2018 beschikt HVL over een speciale afdeling Projecten. Hier ontwerpt, ontwikkelt en bouwt een team van engineers oplossingen voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Zie ze als jouw eigen afdeling R&D. Of als aanvulling op jouw eigen engineers.

Onze afdeling Projecten werkt nauw samen met onze afdeling Metaalbewerking en een aantal gespecialiseerde partnerbedrijven. Samen gaan zij geen enkele uitdaging uit de weg. Ook niet als een branche nog onbekend terrein is. Of als nog nooit eerder iemand zich heeft gebogen over een vergelijkbaar probleem. Iemand moet de eerste zijn. Vaak zijn wij dat.

Image
engineering
Text

We denken altijd mee in het voordeel van onze klant. Gevraagd, maar vooral ook ongevraagd. Dat is onze grondhouding.
- Hans Vervoordeldonk, oprichter HVL -

Left column

Kan het niet slimmer?

Verwacht die vraag, als je met een engineer van HVL aan tafel zit. Je hebt een idee, een ontwerp of misschien nog helemaal niets. Op basis van jouw input kunnen we een calculatie maken, zonder ons verder iets af te vragen. Doen we niet. We willen eerst meer weten. Altijd.

Waar is die machine voor nodig? En heb je ‘m wel nodig? Wat gebeurt er voor en na die specifieke bewerking in het productieproces?

Met dat soort vragen willen we inzicht krijgen in het grotere plaatje. Is dat helder, dan kunnen we gericht meedenken over hoe het voor jou beter, goedkoper of sneller kan.

Right column

JA, HET KAN SLIMMER!

Negen van de tien keer is dat de conclusie van onze engineers. Als we er heilig in geloven dat iets slimmer kan, overtuigen we jou daarvan. We gaan daarin ver, omdat we je graag laten profiteren van de verbeteringen die we kunnen doorvoeren in jouw bedrijfsproces.

Simpel voorbeeld: we kunnen verschillende losse onderdelen voor je produceren. We kunnen ook verder denken, de onderdelen monteren en als halffabricaat leveren. Dat maakt het proces voor jou én voor ons een stuk efficiënter.