Main image
Trumpf L3030
Subtitle

De norm in
metaal
sinds 1994

HVL gaat verder
Page sections
Image
HVL - Hans Vervoordeldonk
Text

HVL.

Wat onze oprichter Hans Vervoordeldonk op kleine schaal al deed in 1994 doet hij nu samen met meer dan 80 mensen op een oppervlakte van 12.500 m2 . Wat we ermee willen zeggen: we zijn tot de dag van vandaag blijven groeien, hebben altijd geïnvesteerd in mensen en machines, maar de kern van ons werk is niet veranderd. We zijn een metaalbedrijf dat met passie denkt en werkt in het voordeel van onze klanten. Omdat bedrijfsprocessen in onze ogen altijd beter, eenvoudiger en goedkoper kunnen. Het is het gedachtegoed van Hans dat aan de basis ligt van ons succes.

Text

Kwaliteitskeurmerk

Bij HVL doen we het goed of doen we het niet. Zo simpel is het. Een lagere kwaliteit leveren gaat tegen onze natuur in. Onze klanten herkennen die HVL-kwaliteit. Ze vertrouwen er vaak al jaren op voor het waarborgen van de kwaliteit in hun eigen productieprocessen en eindproducten. De HVL-norm, zo noemen we het zelf. Staan die drie letters ergens op of onder, dan weet je dat het met de kwaliteit meer dan goed zit.

Ben je benieuwd hoe wij onze passie voor jou kunnen inzetten?
Neem contact met ons op!

Onze aanspreekpunten

Image
Easy-Form afkantpersen
Text

Allrounder met diepgang

We hebben het met onze dienstverlening altijd in de breedte gezocht. We maken metaalproducten in de breedste zin van het woord: van eenvoudig halffabricaat tot complexe machine. We bieden alle specialistische metaalbewerkingen onder één dak aan. En hebben van al die producten en bewerkingen ook nog eens heel veel kennis in huis. Die brede focus hadden we al in onze beginjaren en is altijd gebleven. Wat dat betreft zijn we een echte allrounder in metaal.

Text

Kan niet, bestaat niet

Het woord ‘onmogelijk’ werkt bij HVL als een rode lap op een stier. We komen in actie (zonder te briesen), dagen onszelf uit en zetten alles op alles om onze klanten uiteindelijk verder te helpen. Het is niet de eerste keer dat we fabrikanten versteld doen staan van hun eigen machines. Of met slimme combinaties van standaardoplossingen een productieproces optimaliseren en besparingen realiseren in tijd, kosten en/of mankracht. Natuurlijk geven we zelf het goede voorbeeld in onze eigen fabriek. Onze engineers werken daar voortdurend aan nieuwe oplossingen en toepassingen om onze interne processen te stroomlijnen. En zo onze innovatievoorsprong op onze concurrenten verder uit te bouwen.

Text

ONZE MISSIE

Van HVL mag je wat verwachten. Sterker nog. Hoe hoog je de lat ook legt. Hoe hoog je verwachtingen ook zijn. Waar je die stip op de horizon voor jezelf ook hebt gezet. Hoe ver je innovaties ook gaan. Hoe groots je dromen ook zijn...

HVL GAAT VERDER
Image
HVL Hans en Martien
Text

ONZE VISIE

Mensen en innovaties vormen binnen ons bedrijf een eenheid. Met passie en gedrevenheid werken we bij HVL continu aan verbeteringen. Aan betere producten, betere relaties (interne en extern) en aan betere rendementen voor onze klanten én onszelf. Daarbij vertrouwen we sterk op onze intuïtie en mentaliteit. Zo zorgen wij voor een uitmuntend, verrassend resultaat, waarbij wijzelf en de partijen waarmee we samenwerken vooral ook blij moeten worden van de weg ernaartoe. Want dat vinden we bij HVL net zo belangrijk als het resultaat zelf.