Over HVL METAALBEWERKING

IJZERSTERK IN METAAL

HVL Metaalbewerking is een toonaangevende speler in de metaalbranche. Sinds de oprichting in 1994 hebben we ons in een snel tempo in de breedte én in de diepte verder ontwikkeld tot de allrounder die we al vele jaren zijn. Dit ging ook gepaard met een fysieke groei. Ons bedrijf aan de Willige Laagt 14 in Liessel bereikte na drie uitbreidingen een perceelgrootte van 4000 m2. Het werk dat wij verrichten is zeer gevarieerd: toelevering van halffabricaten, frames, (fijn)plaatwerk, constructiewerk, trappen en leuningen, machine- en apparatenbouw, automatisering, leidingwerk en speciale carrosseriebouw. Onze opdrachtgevers zijn zeer divers en ruim vertegenwoordigd in de sectoren transport, food, land- en tuinbouw, automotive en de verpakkingsindustrie.


Hoe wij geld voor u besparen

HVL Metaalbewerking vindt voortdurend manieren om zo efficiënt, duurzaam en kostenbesparend mogelijk te werken. Niet alleen voor onszelf maar ook voor onze opdrachtgevers. Wij denken gevraagd en ongevraagd met u mee over hoe u geld kunt besparen. Dit doen we onder andere door orders te combineren, groot in te kopen, standaardspecificaties te hanteren of door bestaande (machine)onderdelen in uw ontwerp te implementeren in plaats van nieuwe te ontwikkelen. Dit alles uiteraard in goed overleg met de opdrachtgever.


Op ons kunt u rekenen

We communiceren open en eerlijk met opdrachtgevers over wat wel en niet mogelijk is. We stellen reële doelen en staan vierkant achter onze afspraken. En dreigen onvoorziene omstandigheden de planning in gevaar te brengen dan hoort u dat meteen. Op ons kunt u rekenen, we doen wat we beloven. De enige verrassingen die HVL Metaalbewerking voor u in petto heeft zijn een snellere levering, een betere kwaliteit en innovatieve en creatieve ideeën.

Deel deze pagina   |