Image
Thijs Dennis 2x pelican

HVL Projects B.V. keert terug naar Empack 2023 Mechelen na een succesvolle deelname in Den Bosch

Body

HVL Projects, leverancier van turn-key oplossingen voor het afvullen van vloeistoffen, is verheugd om haar deelname aan Empack 2023 in Mechelen aan te kondigen. Dit evenement is de tweede beursdeelname van HVL met afvuloplossingen, na een succesvolle deelname in Den Bosch eerder dit jaar.

Empack biedt HVL een uitstekende gelegenheid om haar oplossingen en producten te presenteren aan professionals uit de sector. Het evenement zal plaatsvinden op 25 en 26 oktober 2023 in Mechelen, België.

Tijdens de Empack in Den Bosch heeft HVL indruk gemaakt met haar complete aanbod. HVL trok veel aandacht van bezoekers en toonde zich als een echte totaaloplosser in het afvullen van vloeistoffen. Dit heeft HVL aangemoedigd om opnieuw deel te nemen aan de Empack.

De machine die getoond wordt is de Pelican, semi-automatische machine voor het afvullen van IBC’s en vaten. De machine werkt gravimetrisch voor een snel en efficiënt vulproces. Naast de Pelican heeft HVL de Heron, voor het afvullen van jerrycans. HVL kan u daarbij ook helpen bij het inrichten van een complete afvulhal. Van een simpele tank of leidingwerk tot aan het automatiseren van de logistieke handelingen rondom het afvullen. HVL wordt graag uitgedaagd voor het vinden van een passende oplossing.

Bezoek ons op stand E40. Het team vertegenwoordigd door Thijs en Dennis kijkt ernaar uit om je te ontmoeten, vragen te beantwoorden en te sparren over de mogelijke afvuloplossingen.