Main image
lt8.20 HVL
Subtitle

Bijbaan

HVL gaat verder
Page sections
Text

BIJBAAN

Zit jij op school, maar ben jij voor enkele dagen, in de avonduren, op zaterdagen of tijdens (school)vakanties op zoek naar een bijbaan? Dan ben je bij HVL aan het juiste adres.

Je komt bij ons te werken in een schone werkomgeving met de nieuwste machines. Binnen de productie hebben wij verschillende werkplekken waar jij ingezet kan worden. Zo kun je aan de slag gaan met het zagen, boren, tappen en afwerken van metalen onderdelen of ga je onze collega’s ondersteunen bij het kanten van materialen in verschillende diktes voor allerlei eindproducten.

Denk je nu: leuk allemaal die vaktermen, maar ik zou graag zelf op de werkvloer willen kijken hoe die werkzaamheden er in de praktijk uit zien? Dat begrijpen we helemaal. We nodigen jou dan ook graag uit om een keertje bij HVL langs te komen. Wij laten je graag kennismaken met de vele facetten van ons werk.

WIE ben jij?

Jij bent iemand die met passie voor de techniek en met opgestroopte mouwen graag aan de slag gaat!

Verder…

  • Ben je gemotiveerd, met een echte aanpakkersmentaliteit;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
  • Ben je zorgvuldig en kwaliteitsbewust.
Werken bij HVL

Wanneer je naast school nog een extra zakcentje wilt bijverdienen, ga je bij HVL werken met veel leeftijdsgenoten. Samen met jou kijken we naar je wensen en kwaliteiten. Vervolgens gaan wij op zoek naar werkzaamheden die bij jou passen.  

Pas jij bij een gedreven en platte organisatie met Brabantse gezelligheid?
Bel: 0493-342152 of stuur een mailtje naar
werken@hvlmetaal.nl

Image
Machine- & apparatenbouw