Automated Guided Vehicles (AGV) voor intern transport

Optimaliseren van
productieprocessen

HVL gaat verder

Automated Guided Vehicles (AGV) voor intern transport

Om interne transporthandelingen met een sterk repeterend karakter efficiënter en veiliger uit te voeren, is de inzet van Automated Guided Vehicles (AGV) voor steeds meer bedrijven dé oplossing. Bij HVL zijn we al enige tijd bezig met het ontwikkelen en inzetten van deze zelfrijdende voertuigen in onze eigen logistieke omgeving.

We zijn altijd op zoek naar oplossingen waarmee bedrijfsprocessen efficiënter kunnen worden uitgevoerd. 

De ontwikkeling van AGV’s past bij onze manier van denken en werken. We zijn altijd op zoek naar oplossingen waarmee bedrijfsprocessen efficiënter kunnen worden uitgevoerd. Met een AGV kun je bijvoorbeeld processen die normaal gesproken tientallen keren per dag door een medewerker worden gedaan, veel sneller uitvoeren. Bovendien kun je die medewerker dan werk laten uitvoeren dat niet zo eenvoudig door een machine kan worden overgenomen.

Wij ontwikkelen AGV’s in diverse klassen en uitvoeringen. Ze kunnen vanuit de productieplanning worden aangestuurd. Zo kun je ze bijvoorbeeld inzetten om op het juiste moment de juiste producten of pallets van de ene afdeling naar de andere te brengen. Op die manier stroomlijn je je interne transport.