Oplossingen

De weg van idee naar eindproduct is bezaaid met problemen en afwegingen. HVL Metaalbewerking grossiert in oplossingen. Door met opdrachtgevers mee te denken, voorkomen we dat verkeerde afslagen genomen worden. U bespaart kostbare ontwikkeltijd en veel geld!


Conceptueel meedenken

U wilt een machine of product gaan ontwikkelen. Het eindresultaat staat u helder voor ogen, maar u weet nog niet voor welke technische vraagstukken u tijdens het ontwikkel-proces zult worden gesteld. HVL Metaalbewerking denkt conceptueel met u mee. Wij kennen de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Wij weten welke bestaande toepassingen of onderdelen u eventueel in uw ontwerp kunt integreren en hoe u kosten kunt besparen. Wij denken ‘out of the box’ om vernieuwende en creatieve oplossingen te vinden. En lopen we tegen grenzen aan, dan onderzoeken we of we die kunnen oprekken. HVL Metaalbewerking kan uw concept van de ontwikkeling tot en met de uitvoering voor u verzorgen.


Halffabricaat verder ontwikkelen

U heeft een halffabricaat en bent op zoek naar de beste, meest efficiënte en kostenbesparende manier om dit verder te ontwikkelen. HVL Metaalbewerking denkt met u mee om het verdere productieproces te optimaliseren. Uw halffabricaat vormt de basis waarop we voortborduren. Door waar mogelijk gebruik te maken van (machine)onderdelen en materialen die al voorhanden zijn en ideeën die hun succes al in de praktijk hebben bewezen, besparen we kosten. Vaak kunnen we, door een kleine aanpassing in het ontwerp, bestaande onderdelen integreren. Of uw bestelling combineren met die van andere opdrachtgevers. Zo profiteert u van ons bulkvoordeel bij leveranciers.


Volledige uitvoering

HVL Metaalbewerking werkt samen met betrouwbare partijen. Wij kunnen specialisten voor u inschakelen op het gebied van elektriciteit, koeling, design en alle andere expertises die uw machine of product vereist. Door de coördinatie op ons te nemen, kunnen wij u als opdrachtgever volledig ontzorgen.

Hieronder vindt u verschillende projecten die wij uitgevoerd hebben.