Image
Thijs, Dennis, Anne bij Heron

HVL Projects B.V. presenteert afvulmachines Pelican en Heron op Empack Den Bosch

Body

HVL is verheugd om aan te kondigen dat we dit jaar voor het eerst deelnemen aan Empack Den Bosch, hét event voor de verpakkingsindustrie in de Benelux. Op 5 en 6 april zullen we onze innovatieve afvulmachines ‘Pelican’ en ‘Heron’ presenteren.

Pelican is een halfautomatische afvulmachine speciaal ontworpen voor het afvullen van IBC's en drums. De machine werkt gravimetrisch voor een snel en efficiënt vulproces. Daarnaast is deze machine uiterst nauwkeurig, waardoor er vrijwel geen productverlies optreedt.

Heron is een veelzijdige en volautomatische afvulmachine, ontworpen voor het vullen van jerrycans. Dankzij het modulaire ontwerp is deze machine eenvoudig aan te passen aan verschillende producten en verpakkingen, waardoor de Heron de ideale keuze is voor iedere productieomgeving.

"HVL is trots om deel te nemen aan Empack Den Bosch en onze afvulmachines Pelican en Heron te presenteren", zegt Dennis Kuijpers van HVL. "Onze machines zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. We kijken er naar uit om onze innovaties te delen en te bespreken hoe we de verpakkingsindustrie vooruit kunnen helpen."

Bezoek ons op stand 2.A14 om onze afvulmachines Pelican en Heron live te zien. Daar staan Dennis Kuijpers, Thijs Kuijpers en Anne Vervoordeldonk klaar om u meer te leren over hoe HVL uw verpakkingsproces kan optimaliseren. HVL kan veel meer bieden dan deze 2 machines. HVL kan u helpen bij het inrichten van een complete afvulhal. Van een simpele tank of leidingwerk tot aan het automatiseren van de logistieke handelingen rondom het afvullen. We leggen het u graag uit.

HVL is een toonaangevend metaalbewerkingsbedrijf uit Liessel (NB) met de focus op diverse branches. Gestart in 1994 zijn we inmiddels gegroeid naar ca. 95 collega’s op 12.500m² werkoppervlakte. We zijn een metaalbedrijf dat met passie denkt en werkt in het voordeel van onze klanten. Omdat bedrijfsprocessen in onze ogen altijd beter, eenvoudiger en goedkoper kunnen zijn wij breed ervaren in diverse branches en beschikken we over diverse specialisme.