Main image
halffabrikaat oplossingen HVL
Subtitle

Kanter

HVL gaat verder
Page sections
Text

Kanter | fulltime

Als kanter ga je aan de slag met onze hypermoderne kantbanken. Op basis van een programma stel jij de kantbank op de juiste manier in, buigt de platen in de gewenste vormen en controleert het eindproduct op de juistheid van maten en kwaliteit. Daarbij verlies je de veiligheid van jezelf en jouw collega’s nooit uit het oog en houd je je werkplek, gereedschappen en machines in perfecte staat.

Bij HVL werken we met name in kleine series en verschillende materialen en diktes. De grote diversiteit aan eindproducten zorgt ervoor dat dit werk interessant blijft en jij jezelf volop kan blijven ontwikkelen.

 

Wie ben jij?

De afgelopen jaren heb jij je expertise opgebouwd in het kantwerk. Jij bent de persoon die precies weet hoe je programma's moet instellen voor onze kantbanken en je bent vertrouwd met het werken met diverse materialen en diktes. Geen uitdaging is jou te groot. Verder …

  • Je bent in staat om technische tekeningen te lezen;
  • Je hebt oog voor nauwkeurigheid, maar ook netheid is voor jou belangrijk;
  • Je werkt graag in een klein team en bent collegiaal;
  • Pré: ervaring met LVD kantbanken.

 

werken bij hvl

Het werken als kanter betekent dat je een functie mag vervullen waarbij je werkt in het hart van de organisatie, in een schone werkomgeving én met de nieuwste machines. Naast een marktconform salaris, pensioenregeling bij het PMT, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Pas jij bij een gedreven en platte organisatie met Brabantse gezelligheid?
Bel: 0493-342152 of stuur een mailtje naar
werken@hvlmetaal.nl
.

Image
Plaatwerk