Main image
halffabrikaat oplossingen HVL
Subtitle

Kanter

HVL gaat verder
Page sections
Text

Wij zoeken kanters voor onze plaatwerk afdeling!

Ben jij gemotiveerd en wil jij aan de slag in de techniek? Dan zoeken wij jou!

Met opgestroopte mouwen ga je aan de slag op onze plaatwerk afdeling. Samen met je collega’s kant jij het materiaal nadat het op de laser is gesneden. Je verwerkt hierbij staal, rvs en aluminium in verschillende diktes voor allerlei eindproducten. 

Wat verwachten wij:

Precisie en netheid is voor jou belangrijk. Je voelt verantwoordelijkheid voor je werk en blijft scherp op de kwaliteit ervan. Je wil de klant blij maken met jouw vakmanschap! Het is belangrijk dat je een technische tekening kunt lezen en mogelijk al ervaring hebt met het werken aan een kantbank. Heb je dat niet? Dan leiden wij jou op!

Wie ben jij:

  • Jij bent gemotiveerd en hebt een aanpakkers mentaliteit,
  • Ervaring is een pré, geen must! Wij leiden je verder op!
  • Jij hebt oog voor nauwkeurigheid,
  • Je werkt graag in een klein team en bent collegiaal,
  • Je werkt graag in een nette en opgeruimde omgeving,
  • Je staat open voor verschoven diensten,
  • Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel ten aanzien van veiligheid en materieel.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een functie in het hart van ons bedrijf waarbij je met de nieuwste machines mag werken. De Brabantse gezelligheid is toonaangevend voor hoe we met elkaar omgaan. Je krijgt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Meer weten over deze baan óf ben je geïnteresseerd? We maken graag kennis met je! Je kunt altijd bellen voor een kennismaking/rondleiding. Je kunt ook een mail met jouw CV sturen naar info@hvlmetaal.nl. Wij bellen jou dan terug voor een gesprek!

Image
Kanter