Main image
Flexibele highend buisladser machine
Subtitle

Snelheid,

precisie en efficiëntie

HVL gaat verder
Page sections
Text

TRUMPF TRULASER TUBE 7000

HVL breidt uit met een nieuwe buizenlaser! Vanaf juni 2019 is onze nieuwe TRUMPF TruLaser Tube 7000 operationeel.

Met de flexibele 3d laserkop zijn we in staat om zeer kwalitatieve schuine sneden te snijden. De machine snijdt buizen en profielen met een maximum diameter van 254 mm en maximale wanddikte van 10 mm bij constructiestaal.

Nieuw: Tijdens het bewerkingsproces is het mogelijk om extra bewerkingen, zoals bijvoorbeeld vloeiboren, draadvormen en spiraalboren in de machine uit te voeren.

TRUMPF TruLaser Tube 7000 wordt gevoed door automatische traprollen of het inzwenkbare transporttraject. Door permanente sensorbewakingen kunnen we vlekkeloos lengtes tot 6 meter aan en afvoeren.

De 7000 staat voor 7000 tal speciale profielen die de TruLaser Tube kan snijden.

SNELHEID | PRECISIE | EFFICIËNTIE

Image
truLaser Tube 7000 buizenlasser
Text

Schuine sneden tot 45° van uitstekende kwaliteit.

Om het totale pakket aan te kunnen bieden is de machine uitgerust met de schuine snede optie. Door zijn enorm wendbare laserkop is de buizenlaser instaat om precisie sneden maken tot 45° van hoge kwaliteit. 

Text

NIEUW: schroefdraad

Optioneel voert de TruLaser Tube 7000 ook verdere processtappen uit! Denk hierbij aan het aanbrengen van schroefdraad. De gestandaardiseerde gereedschapshouder is geschikt voor allerlei gereedschap voor het aanbrengen van schroefdraad.

 

Bekijk de video

 

Image
profielbewerking bij HVL

Left column

Seamline tube

SeamLine Tube identificeert lasnaden of markeringen om elke buis juist uit te lijnen op de machine. Desgewenst scant de functie ook de binnenkant van buizen.

Right column

OPBOUW

Via onze nieuwspagina houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent de nieuwe TRUMPF TruLaser Tube 7000.